فقط داشتن یک استراتژی خوب کفایت نمیکند، جاریسازی آن در عمل، رمز تمایز سازمانهای کامیاب و ناکام است و البته باید دانست که این تمایز به آسانی به دست نمیآید. جاریسازی استراتژی یک تکنولوژی نرم محسوب میشود. سازمانها علاوه بر تکنولوژیهای سخت (تکنولوژیهای محصول و فرآیند) باید به چنین تکنولوژیهایی نیز مجهز شوند.
کتاب جاریسازی استراتژی: راهنمای گام به گام پیادهسازی استراتژی در عمل، یک پیام مهم برای مخاطب دارد: واژههای نوشته شده بر روی کاغذ، یک سازمان را دگرگون نمیکند!
در حقیقت باید به راهکاری دست یافت که نیات استراتژیک را به نتایج استراتژیک تبدیل کند. این کتاب راجع به علم نیست، در مورد تکنولوژی است: تکنولوژی نرم ایجاد تحولات استراتژیک در سیستمهای اقتصادی اجتماعی.
دکتر مجتبی لشکربلوکی نویسنده کتاب «جاریسازی استراتژی» در پیشگفتار کتاب میگوید: «کتابها و منابع موجود در زمینه جاریسازی استراتژی متنوعاند اما سعی کردم کتابی بنویسم که متفاوت از بقیه باشد؛ کمی سادهتر بنویسم، کمی کاربردیتر و ملموستر، کمی خلاصهتر و اندکی جامعتر. سعی کردم چارچوبی جامع، فراگیر و گامبهگام برای جاریسازی استراتژی در سازمان فراهم کنم، چیزی که خودم در منابع و مراجع موجود نیافتم…»
در بخشهایی از کتاب میخوانیم:
…..در حقیقت باید قبول کنیم که جاریسازی استراتژی فرآیندی بعد از برنامهریزی استراتژیک نیست بلکه همزمان با برنامهریزی و تصمیمگیری استراتژیک شروع میشود. مرچانت نویسنده کتاب «رسیدن به راهحلهای کسب و کار از طریق استراتژی همکاری» طرفدار خلق استراتژی خارج از اتاق مدیران و پشت درهای بسته است. به اعتقاد او همه افراد از همه واحدهای سازمان بدون در نظر گرفتن سطح سازمانیشان باید دور هم جمع شوند تا درباره آینده شرکت تصمیم بگیرند….مرچانت میگوید: مدیران اغلب در تعریف چگونگی اجرای استراتژی زیادهروی میکنند. رهبران و مدیران میتوانند دیدگاهها و اهداف را مشخص کنند، اما نباید چگونگی دستیابی به آنها را به کارمندان دیکته کنند، دیکته کردن، موضوعات کار را برای کارمندان خط مقدم آسانتر میکند اما در عوض نیاز آنها به فکر کردن را از بین میبرد و احساس مالکیت آنها را کاهش میدهد. از کارمندان خط مقدم خود بپرسید به نظر آنها چگونه میتوان به اهداف تعیین شده سازمان دست یافت…
این کتاب در بخش کتابهای مدیریت، کارآفرینی و کسبوکار فروشگاه اینترنتی واوک در دسترس شما قرار گرفته است.