روزی روزگاری سه نفر به نامهای آبل، بیکر و چارلی، تنها، در جزیرهای زندگی میکردند. این جزیره جایی پر از پستی و بلندی و بی هیچ ناز و نعمتی بود، به ویژه اینکه تنوع غذایی نداشت و فقط یک نوع خوراکی در آن پیدا میشد: «ماهی». تمام زمان آبل، بیکر و چارلی در طول روز به تلاش برای گرفتن ماهی برای تامین غذایشان صرف میشد. یک زندگی تکراری و کسالتبار. اما آبل تصمیم میگیرد این معادله را بر هم بزند، او یک ایده دارد: «اختراع تور ماهیگیری!»
«دید اقتصادی» یک داستان با مفاهیم اقتصادی اما با زبانی ساده است که نویسنده با چاشنی طنز آن را تبدیل به کتابی بسیار خواندنی کرده است.
این کتاب در قالب داستان به خوبی به مفاهیمی چون ریسکپذیری، پسانداز، اعتبار، سرمایهگذاری، بودجه، وام، بانکداری، زیرساختهای اقتصادی و… میپردازد.
مطالعه کتاب «دید اقتصادی» برای طیف گستردهای از مخاطبان مفید است. در واقع کسانی که سررشته زیادی از اقتصاد ندارند از این کتاب به عنوان یک داستان طنز لذت خواهند برد و کسانی که زمینه مطالعات اقتصادی -به ویژه پیرامون اقتصاد ایالات متحده آمریکا- را داشته باشند جزئیات بیشتری از مفاهیم چندلایه و نگاه نقادانه کتاب را درک میکنند.
اما برگردیم به داستان کتاب، آبل با کمک تور ماهیگیری موفق میشود تا با سرعت بیشتری نسبت به چارلی و بیکر ماهی بگیرد و بیش از نیاز روزانه خود ماهی داشته باشد. پس به این فکر میافتد که ماهیهایش را با تعریف مناسبات اقتصادی جدید در اختیار دیگران بگذارد و این سرآغاز شکلگیری یک نظام اقتصادی پیچیده در جزیره است! اما آیا نظام اقتصادی این جزیره پایدار خواهد ماند؟
کتاب دید اقتصادی توسط پیتر دی شیف و اندرو جی شیف نوشته شده و سهند حمزهئی آن را به زبان فارسی ترجمه کرده است.
این کتاب در طبقه کتابهای مدیریت، کارآفرینی و کسبوکار فروشگاه اینترنتی واوک ارایه شده است.
