برای موفقیت تنها داشتن ایده کافی نیست. طرحهای خلاقانه و نو باید در بستر مناسب پرورش یابند. در استارتاپ ویکند علم تهران این بستر ایجاد شده و فرصت مناسبی پدید آمده تا ذهنهای خلاق، ورزیده شوند.
در این استارتاپ با استفاده از بهترین ابزارها و راهبردهایی که در اختیار شما قرار میگیرد، میتوانید با برداشتن چندگام، بنیانگذار کسبوکار خود باشید و از ارتباط با افراد و منابع مناسب بهرهمند شوید.
گام اول
در این استارتاپ میتوانید با افرادی که شیفته ساخت چیزهای جدید و خلاقانه هستند آشنا شوید و با آنها ارتباط برقرار کنید.
گام دوم
در کنار دوستانتان که با آنها هدف و ایده مشترکی دارید، منابع و امکاناتی که در دسترس شما قرار گرفته است را بررسی میکنید و به نوعی دست به اکتشاف میزنید!
گام سوم
از آنجایی که هیچ کتاب، وبلاگ و یا همایشی جایگزین تجربه و کار عملی نمیشود شما در این مرحله با بهرهگیری از کمک متخصصان و مشاوران به همراه هم تیمیهای خود، ایده را به مرحله عملی شدن میرسانید و کار و کار و کار میکنید.
گام نهایی
نتیجه کارتان را به داوران ارائه میکنید.
فراموش نکنید ایدهای استارتاپی محسوب میشود که در کنار خلاقیت و نوآوری بتواند منابع مالی جذب کند. بهعبارت دیگر شما باید بدانید گروه هدف شما چه سرمایهگذارانی هستند، مشاوران ما که متخصص این حوزه هستند به شما کمک میکنند گروههای هدف را بشناسید.
در استارتاپ ویکند تهران تمام مراحل با نهایت جدیت و به شیوهای حرفهای پشت سر گذاشته میشوند. یک تیم متشکل از شما و دوستان خوش فکر و ایدهپردازتان که در محیطی با نشاط و ایدهآل با بهرهگیری از مشاوران متخصص ما طرحها را بررسی میکنند و با امکانات فراهم شده این ایدهها را اجرایی میکنند، سپس نتیجه نهایی به داوری گذاشته میشود و در نهایت این شما هستید که با جلب نظر کارشناسان و سرمایهگذاران، رویایتان را به واقعیت مبدل میکنید.
در ادامه با برخی از افرادی که در این برنامه، شما را در بهتر اجرا کردن ایدهها راهنمایی خواهند کرد، آشنا میشویم:
مانوئل اوهانجانیانس: مشاور و منتور مدیریت و توسعه محصول. مانوئل دانشآموختهی eMBA از دانشگاه تهران و بنیانگذار رسانه ایسمینار و عضو موسس جامعه آزاد مدیران محصول ایران بوده است.
رامین تسوجی: کارشناس دیجیتال مارکتینگ شرکت تخفیفان. او در سالهای اخیر در حوزههای تبلیغات، سئو، اتومیشن و دیگر بخشهای بازاریابی دیجیتال فعال بوده است.
محمدرضا رضایی: روزنامهنگار علم و مروج علوم فضایی. او مدتی است سایت علمنگار را تاسیس کرده و نویسندگی و تولید محتوا آموزش میدهد.
میلاد اسلامیزاد: میلاد مدیر بازاریابی و ارتباطات (Marcom) اسنپ است. او بیش از پنج سال است که در حوزه بازاریابی و توسعه کسبوکارهای آنلاین فعالیت میکند.
فرزین فتاحی: توسعهدهنده اپلیکیشنهای تحت وب. او علاقمند به توسعه پکیجهای تحت فریمورک لاراول است و در حال حاضر در شرکت پیمنت ۲۴ در حال توسعه و پیادهسازی وبسایت مالی است.
توحید قهرمانی: توحید هماکنون مدیرمسئول و سردبیر رسانه اکوسیستم کارآفرینی و مشاور جذب مخاطب تابناک، نود تیوی، سیمرغ، سیویلکا و وبسایتهای خبری است. او سردبیر سابق وبسایت کلیک بوده و تالیف کتاب «صفر تا صد فروش آنلاین» را در رزومه خود دارد.
مسعود زمانی: مدیر توسعه کسبوکارهای نوین شرکت اپسان. مسعود را میتوان یک آیندهپژوه معرفی کرد. او با داشتن طیف وسیعی از دانشها، قدرت بالایی در زمینه تجزیه موارد مختلف و ارائه راهحلهای خلاقانه دارد.
فرنوش جمالی: طراح رابط کاربری اپلیکیشنهای موبایل و دارای مدرک کارشناسیارشد رشته ارتباط تصویری است. او محتوای فارسی حوزه تخصصی خود و تدریس چند کارگاه را در رزومه خود دارد.
علیرضا مجیدی: مدیر وبسایت یک پزشک. این وبسایت یکی از پرطرفدارترین سایتهای فارسیزبان محسوب میشود که در آن نگاه علمی یک پزشک به سینما، جامعه، ادبیات، علم و تکنولوژی را بیان شده است.
علیرضا عبدالعلیپور: توسعه دهنده اندروید. در استارتاپهای زرینپال و توکان نرمافزارهای موبایل طراحی و آماده کرده و هماکنون در شرکت توسن، در حال کار بر روی اپلیکیشنهای مالی است.
داود ترابزاده: داود مدیر محصول تجربه خرید دیجیکالا است. او سالهاست سعی دارد با کمک کاربران و بازخورد آنها و داده، محصولاتی بسازد که مردم هر روز از آن استفاده کنند.
سعید فداکار: مدیر فنی تیم فرانش. سعید مدتی در حوزه شبکه و امنیت فعالیت داشته و هماکنون فعالیت حرفهای خود را در حوزه وب و برنامهنویسی ادامه میدهد. او با تیم فرانش و در محیطی استارتاپی مشغول به کار است.
مهریار سنندجی: مهریار طراح تخصصی رابط کاربری است و هماکنون در مجموعه آبانگان به طراحی و برنامهنویسی رابط کاربری و تجربه کاربری مشغول است.
پیمان اکبرنیا: مدرس رصدخانه آموزشی زعفرانیه و کارشناس برنامههای علمی. وی دانشآموخته MBA است و علاقه زیادی به تولید محتوا دارد.
چیزی به شروع استارتاپ ویکند علم نمانده است، پس فرصت را از دست ندهید و با مراجعه به این پایگاه اینترنتی ثبتنام کنید و برای راهاندازی یک کسبوکار جدید آماده شوید.