کتاب مذاکره حرفهای اطلاعاتی مفید و کاربردی پیرامون این موضوع در اختیار شما قرار میدهد. مطالب این کتاب در چهار فصل با عناوین «آماده شدن برای مذاکره»، «انتخاب سبک مذاکره»، «انجام مذاکره» و«ایجاد روشی برای خود» طبقهبندی شده است.
در ارتباطات حرفهای شوید!
اگر به فکر تقویت مهارتهای ارتباطیتان بهویژه در زمینههای کاری هستید مطالعه کتاب ارتباطات حرفهای میتواند پیشنهاد خوبی برایتان باشد. این کتاب بیشتر بر فرایندهای موجود در ارتباطات کاری معطوف است و تمرکز آن بهویژه بر روشهایی است که باعث میشود شما در جایگاه برقرارکننده ارتباط با کسب دانش و مهارت بیشتر، به فردی موثرتر بدل شوید.
قصد دارید کسبوکار خانوادگیتان را ادامه دهید؟
در بسیاری از کشورها کسبوکارهای خانوادگی سهم قابلتوجهی از کل کسبوکارها را به خود اختصاص میدهند و به همین دلیل نقشی کلیدی در تولید ناخالص داخلی و اشتغال ایفا میکنند. بسیاری از اقتصادهای توسعهیافته و نیز اقتصادهای درحالتوسعه به دنبال ایجاد بستری مناسب برای تداوم و رشد پایدار این دسته از کسبوکارها هستند.
«حال خوش خواندن» در هفته کتاب
کتابدوستان عزیز، در این پنجشنبه پاییزی شما را به مطالعه بسته خبری این هفته دعوت میکنیم. بیایید با هم چند سرخط از دنیای کتاب را مرور کنیم: «نمایش کتابهای ایرانی در برترین نمایشگاههای کتاب دنیا»، ««حال خوش خواندن» در هفته کتاب»، «»، «در هفته گذشته چه کتابهایی به فروشگاه واوک اضافه شده است؟»، «تازهنفسهای دنیای کتاب!»
مدیران بزرگ جهان درباره کتاب بازی برد چه میگویند؟
کتاب بازی برد: راهکارهای دستیابی به استراتژی برد در شمار کتابهای پرتیراژ حوزه مدیریت و کسبوکار قرار دارد. همانطور که از نام کتاب هم برمیاید، ایجیلافلی و راجر مارتین نکاتی مهم و کاربردی برای کسانی که قصد تعیین استراتژی کسبوکارشان را دارند، با نثری ساده ارائه کردهاند.
«قلاب» وارد بازار کتاب شد
در هفتهای که گذشت در دنیای کتاب اتفاقهای زیادی رخ داده است. اگر شما هم فرصت نکردید این خبرها را دنبال کنید، خوب است این چند خط را بخوانید: «رونمایی از کتابهای ایرانی- اوکراینی»، «کدام یک برنده جایزه جایگزین نوبل ادبیات خواهند شد؟»، «فراخوان جایزه ابوالحسن نجفی»، «روایت انسان بیاهمیت از خاطرات دختر استیو جابز»، ««قلاب» وارد بازار کتاب شد»
یک بازیکن ایدئال؛ یک تیم موفق!
برخی معتقدند ما ایرانیها در کار گروهی ضعیف هستیم و به تعبیر دیگر «فرهنگ کارگروهی را نداریم». اگر مبنای این حرفشان را جویا شوید احتمالا برایتان مثالی ورزشی میزنند که ما در رشتههای انفرادی موفقتر از ورزشهای تیمی هستیم! گذشته از اینکه این حرف تا چه اندازه درست است، به نظر میرسد که کارگروهی بیش از آنکه ریشه فرهنگی داشته باشد، نوعی مهارت و توانایی است و میتوان آن را تقویت کرد.
وقتی یک «قوی سیاه» همه معادلات را بر هم میزند!
مردم دنیای کهن بیچونوچرا باور داشتند هر قویی سفید است چون تجربیاتشان پیوسته این باور را تأیید میکرد. دیدن نخستین قوی سیاه برای پرندهشناسان و بسیاری از مردم بسیار شگفتانگیز بوده است. این داستان شکنندگی دانش ما را نمایان میکند و نشان میدهد آموختن ما از تجربیات و مشاهدات با چه محدودیتهایی روبهروست.
آیا روش شما برای تدوین استراتژی صحیح است؟
در سالهایی که بهعنوان دانشجو، محقق یا مشاور حوزه استراتژی مشغول به فعالیت بودهام، با نقطه نظرهای متفاوتی درباره استراتژیپردازی روبهرو شدهام. استراتژی در تصور برخی حاصل استفاده از ماتریسها و ابزارهای مختلف و اتکا به نتایجیست که از دل روشهای عینی و کمیگرایانه به دست میآید، تا جایی که گاه این پنداشت سبب تقلیل مفهوم مدیریت استراتژیک به اندازهگیری و پایش کمی مجموعهای از شاخصها میشود.
لذت اوجگیری با تفکر استراتژیک
کتاب «اوجگیری؛ قواعد سهگانه تفکر استراتژیک پیشرفته» نوشته ریچ هورواث به ترجمه نادر سیدکلالی و بابک وطندوست، در بهار سال ۹۵ به چاپ دوم رسیده است. کتاب اوجگیری، ابزارها و تکنیکهایی در اختیار مدیران قرار میدهد که با استفاده از آنها میتوانند قابلیتهای این نوع از تفکر را کسب کنند و به رهبران استراتژیک واقعی تبدیل شوند.