به اولین ماه زمستانی سال ۱۳۹۷ رسیدیم. تقویم دیماه ۱۳۹۷ را به رسم ماههای گذشته، در ابتدای ماه با حال و هوای فصل سرد زمستان طراحی کردهایم و برای دانلود در اختیارتان گذاشتهایم. در تقویم دی ماه جملهای از محمدرضا شعبانعلی (مولف و مترجم کتابهای مدیریتی) انتخاب کردهایم و در طراحی گنجاندهایم: «کتابخوانی نوعی نگاه باواسطه به جهان است در مقابل لحظاتی که بیواسطه جهان را تجربه میکنیم.»
قطبنمای موفقیت به بازار آمد!
کتابدوستان عزیز، هفتهای پر خبر در دنیای کتاب را پشتسر گذاشتیم. اگر فرصت نکردید اخبار را پیگیری کنید، این چند خط را بخوانید: «برترین قصههای ۹۰ ثانیهای را در «قصه زندگی من» بخوانید»، «کتاب «میشل اوباما» رکورددار فروش در سال ۲۰۱۸ شد»، «قطبنمای موفقیت به بازار آمد!»، ««رافکا» با ارزشترین کتابها را مرور میکند»، «۲۴ مروج کتابخوانی معرفی شدند»
«زندگی در پیش رو» به بازار کتاب برگشت
در هفتهای که گذشت در دنیای کتاب اتفاقهای زیادی رخ داده است. اگر شما هم فرصت نکردید این خبرها را دنبال کنید، خوب است این چند خط را بخوانید: «حضور تصویرگران ایرانی در فینال مسابقه فرفره طلایی چین»، «سوت جام باشگاههای کتابخوانی به صدا درآمد!»، «کتابهای ضدترامپ در صدر پرفروشترینها»، «جایزه بنیاد ملی کتاب آمریکا به ایزابل آلنده» و ««زندگی در پیش رو» به بازار کتاب برگشت»
نامزدهای ایرانی جایزه «آسترید لیندگرن» معرفی شدند
در هفتهای که گذشت در دنیای کتاب اتفاقهای زیادی رخ داده است. اگر شما هم فرصت نکردید اخبار را پیگیری کنید، این چند خط را بخوانید: «فراخوان جایزه جلال آلاحمد»، «نامزدهای ایرانی جایزه «آسترید لیندگرن» معرفی شدند»، «برترینهای تصویرگری براتیسلاوا در کرمان»، «برنده نوبل ادبیات درگذشت»، «عمه خانم و ماجراهای آبکی در بازار کتاب»
کتابها سوژه کارتونها و کاریکاتورها میشوند
در هفتهای که گذشت در دنیای کتاب اتفاقهای زیادی رخ داده است. اگر شما هم فرصت نکردید اخبار را پیگیری کنید، این چند خط را بخوانید: «فصلِ گرم کتاب»، «فراخوانی برای تقدیر از مروجان کتابخوانی»، «کتابها سوژه کارتونها و کاریکاتورها میشوند»، «انتشار داستانی کوتاه از ارنست همینگوی برای نخستینبار»، «بازیگر ارباب حلقهها سریال قلعه حیوانات را میسازد» و «شیدایی در بازار کتاب»
جشنِ کتاب در جوار زاینده رود
در هفتهای که گذشت در دنیای کتاب اتفاقهای زیادی رخداده است. اگر شما هم فرصت نکردید اخبار را پیگیری کنید، این چند خط را بخوانید: «جشنِ کتاب در جوار زاینده رود»، «فراخوانی برای هفدهمینبار»، «چوبه دار برنده جایزه والتر اسکات»، «رییسجمهور گم شده است!»، «جایزه مدال کارنگی در جایی که دنیا تمام میشود»، «یک تکه زمین کوچک»
داستان کتابهای پرنده آقای موریس لِسمور
داستان انیمیشن کوتاه «کتابهای پرنده آقای موریس لِسمور» روایت دنیایی فانتزی است که در آن، آدمها عاشق و همدم کتابها هستند. کتابهایی که خود یک موجود زنده هستند و نیازمند رسیدگی و توجه. یکی از نکات جالب در این انیمیشن، نمایش رابطۀ متقابل و پایاپای کتاب و انسان است، کتاب انسان را هدایت میکند، او را از خواب بیدار میکند، متقابلا کتاب با خوانده شدن حیات و شادابی مییابد.
کتابخوانی جایگزین پیکهای نوروزی دانشآموزان شد!
دانشآموزان در نوروز ۹۷ پیک نوروزی نخواهند داشت و خواندن کتاب داستان و تهیه خلاصه کتاب، نوشتن قصه و روایت داستان خوانده شده جایگزین آن خواهد شد. در این طرح از دانشآموز خواسته میشود حتما اطلاعات کتاب مانند ناشر را در بالای برگههای خود بنویسند که مقدمهای بر پژوهشگری است.
سرخطهایی از دنیای کتاب در هفتهای که گذشت
در هفتهای که گذشت در دنیای کتاب اتفاقهای زیادی رخ داده است. اگر شما هم فرصت نکردید اخبار را پیگیری کنید، این چند خط را بخوانید…
سرخطهایی از دنیای کتاب در هفتهای که گذشت
در هفتهای که گذشت در دنیای کتاب اتفاقهای زیادی رخ داده است. اگر شما هم فرصت نکردید اخبار را پیگیری کنید، این چند خط را بخوانید…